Αγαπημένοι γονείς και φίλοι, οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά, ξεκίνησαν!

Η Πιτσιρικούπολη, με γνώμονα τις γερές βάσεις για όλα τα παιδιά, μέρα με τη μέρα φροντίζει, ώστε όλοι – εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργάτες – να γίνονται πιο δημιουργικοί, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, αλλά και να διατηρούν στο ακέραιο, όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, για μικρούς και μεγάλους!

Το χρονικό διάστημα της καραντίνας ήταν μια λειτουργική ευκαιρία, για να αξιολογήσουμε όλοι τις προτεραιότητες και να δουλέψουμε πάνω σε νέα δεδομένα, τα οποία μας έκαναν πιο ευέλικτους και αποτελεσματικούς. Το σχολείο και η διεύθυνση εγγυάται, ότι:
– Διαφυλάσσει και διατηρεί όλες τις οδηγίες προστασίας και ασφάλειας των παιδιών, σχετικά με τον Covid19.
– Διαμορφώνει σωστά όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, με γνώμονα την ασφαλή επαφή και διαμονή των παιδιών.
– Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις, τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις, που θέτει το Υπουργείο Υγείας.
– Προσαρμόζει κατάλληλα τον κανονισμό λειτουργίας, ώστε όλα να είναι σαφή και υλοποιήσιμα, από το προσωπικό, τους γονείς και τους μαθητές.
– Αναβαθμίζει το πλαίσιο επικοινωνίας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέροντας αντίστοιχα και ένα σύγχρονο περιβάλλον μελέτης, εκπαίδευσης και ευρύτερης υποστήριξης των οικογενειών.

Η Πιτσιρικούπολη, με μια βαθιά πορεία και αγάπη για την εκπαίδευση και τα παιδιά, υιοθετεί τα καλύτερα προγράμματα ανάπτυξης στην προσχολική ηλικία, θέτοντας χρόνο με το χρόνο, τον πήχη πιο ψηλά! Και αυτό γιατί, ο στόχος δεν είναι να αποτελέσει, απλώς, ένα πρότυπο σχολείο, αλλά να γίνει μέρος της δικής σας οικογένειας!

Σας περιμένουμε από κοντά, για μια βιωματική “ξενάγηση” στο χώρο και τις υπηρεσίες μας!

Για κράτηση θέσης ή Ραντεβού επικοινωνήστε:

210 6830269

Αποστολή Μηνύματος: info@pitsirikoupoli.gr

Πιτσιρικούπολη Χαλάνδρι